Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lekker weekmenu voor WEEK 1 - 2023

Lekker en weekmenu voor week 1. Een nieuw weekmenu voor jou met makkelijke én lekkere recepten voor je gezin. Deze week onder andere op het menu: tomaten risotto, Mexicaanse kapsalon en croissant wentelteefjes. Zet de ingrediënten op je boodschappenlijstje en veel kookplezier gewenst!

Elke week een lekker en makkelijk weekmenu

Wist je dat je alle recepten uit het weekmenu ook kunt opslaan? Ga naar het recept, klik op het hartje en zo sla je jouw favoriete recepten op. Nog geen account? Maak er snel één aan door je gratis te registreren.

Elke vrijdag komt er weer een nieuw weekmenu online, zodat jij in het weekend jezelf alvast kunt voorbereiden op de gerechten die je de week erna gaat kopen. Gebruik de koopknop om je boodschappen te bestellen óf om zo je boodschappenlijstje te verzamelen voor als je de supermarkt induikt!

Maandag

Bekijk recept: Omelet wrap met Thaise wok groenten

Deze omelet wrap is gevuld met lekker veel groenten en cashewnoten. Lekker op smaak gebracht met onder andere sojasaus en sesamolie voor een smaakvol en licht recept.

Dinsdag

Bekijk recept: Tomaten risotto met mozzarella

Een heerlijke risotto met tomaten als basis, de romigheid van de risotto komt door de toevoeging van mozzarella. Geserveerd met een simpele, frisse groene salade.

Woensdag

Bekijk recept: Andijvie stamppot met (vega) spekjes en kaas

Andijvie stamppot is een heerlijke klassieker, maar in dit recept extra lekker. De stamppot wordt op smaak gebracht met mosterd, (vegetarische) spekjes en blokjes kaas.

Donderdag

Bekijk recept: Spaghetti pompoen

Deze pompoen lijkt op spaghetti door de structuur. Daarom is deze pompoen heerlijk met rode pesto, spinazie en cherry tomaat. Een beetje zoals een traditionele pasta, maar dan een beetje gezonder! Dit is een heerlijk herfstig recept! 

Vrijdag

Bekijk recept: Mexicaanse kapsalon met zoete aardappel

Dit is een gezonde en voedzame variant van kapsalon met guacamole en zoete aardappel! Een vegetarisch recept met zwarte bonen en allerlei heerlijke toppings.

Zaterdag

Bekijk recept: Lasagne met courgette, ricotta en spinazie

Deze lasagne is gemaakt met een bechamelsaus en plakjes courgette. De lasagne is heerlijk romig door het mengsel van ricotta en spinazie. Een heerlijk vegetarisch recept voor een witte lasagne!

Zondag

Bekijk recept: Croissant wentelteefjes uit de oven

Deze wentelteefjes met rood fruit worden in de oven gemaakt en het wordt met mini croissants gemaakt! Een heerlijke twist op het klassieke recept voor wentelteefjes.