Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 4 tortilla wraps
- 1 groene paprika
- 50 gr sla
- 2 tomaten
- 5 gr koriander
- 1 limoen
- Peper en zout
Pulled paddenstoelen:
- 250 gr oesterzwammen
- 1 ui
- 2 teen knoflook
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl komijnpoeder
- 1 tl tomatenpuree
- 60 ml water
- Peper en zout
- Olie om in te bakken
Wraps met pulled paddenstoelen
Bereidingstijd: 30 min
Stap 1
Verwarm de oven 200 graden.
Stap 2
Snipper het uitje en hak de knoflook fijn. Neem twee vorken en trek daarmee de oesterzwammen uit elkaar in sliertjes.
Stap 3
Verhit een beetje olie in een pan en fruit ui en knoflook aan. Maak de marinade door meng paprikapoeder, komijnpoeder, tomatenpuree, peper, zout en een beetje water. Voeg na 3 minuten de oesterzwammen toe en bak ongeveer 3 minuten. Voeg dan de marinade toe en bak mee. Bak tot het water verdampt is.
Stap 4
Snijd de paprika in reepjes.
Stap 5
Neem een bakplaat met bakpapier en verdeel de oesterzwammen en reepjes paprika er overheen. Rooster 10-12 minuten de oesterzwammen en paprika tot het een beetje krokant is. Verwarm de laatste 2 minuten de tortilla wraps mee.
Stap 6
Was de sla en maak de salsa. Snijd tomaten in stukjes, hak de koriander en meng met limoen, paper en zout.
Stap 7
Vul de wraps met een blaadje sla, de pulled oesterzwammen en salsa.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier