Sluiten
Ingredienten
16 personen
Ingrediënten
- 2 wraps
- 2 el roomkaas met kruiden
- 2 plakken gerookte zalm
- 2 handjes spinazie
Wrap rolletjes met zalm, spinazie en roomkaas
Bereidingstijd: 10 min
Stap 1
Neem een wrap en smeer hier ongeveer een eetlepel roomkaas met kruiden overheen.
Stap 2
Verdeel hier ongeveer een handje aan spinazie overheen, maar laat aan de bovenkant een klein randje vrij van spinazie. Leg hier ook de zalm op.
Stap 3
Begin vanuit onderen de wrap met inhoud te rollen en plak het uiteinde dicht met de roomkaas. Hier heb je een randje vrij van overige ingrediënten gelaten, dus de roomkaas zal voldoende plakken.
Stap 4
De volgende stap is optioneel, maar kan wel handig zijn. Verpak dan de wrap strak in folie en leg deze eventjes in de koelkast. Zo is het makkelijker om de wrap in plakjes te snijden. Verwijder voor het snijden in plakjes de folie.
Stap 5
Snijd dus, ongeacht of je de bovenstaande stap uitgevoerd hebt, de wrap rol in plakjes.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier