Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 1 wortel
  • 200 ml azijn
  • 3 wraps
  • 1 paprika
  • 150 gr paneer in blokjes
  • een stuk komkommer in plakjes
  • 1 tl garam masala
  • 1 tl tomatenpuree
  • peper en zout
  • olie om in te bakken

Wrap met Indiase paneer

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Snijd reepjes van de wortel met een dunschiller en meng de wortel met de azijn. Zorg dat de wortel helemaal onder staat, voeg eventueel wat extra azijn toe.

Stap 2

Snijd de paprika in reepjes en bak deze ongeveer 5 minuten tot ze gaar zijn.

Stap 3

Verhit nu een scheutje olie in een pan en voeg de garam masala, paneer en tomatenpuree toe. Breng dit verder op smaak met peper en zout en bak ongeveer 5 minuten.

Stap 4

Verhit de wraps kort zodat ze iets makkelijker te rollen zijn.

Stap 5

Haal de wortel uit de azijn en begin met het vullen van de wraps met wortel, komkommer, paprika en de paneer.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw