Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 1 wortel
- 200 ml azijn
- 3 wraps
- 1 paprika
- 150 gr paneer in blokjes
- een stuk komkommer in plakjes
- 1 tl garam masala
- 1 tl tomatenpuree
- peper en zout
- olie om in te bakken
Wrap met Indiase paneer
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Snijd reepjes van de wortel met een dunschiller en meng de wortel met de azijn. Zorg dat de wortel helemaal onder staat, voeg eventueel wat extra azijn toe.
Stap 2
Snijd de paprika in reepjes en bak deze ongeveer 5 minuten tot ze gaar zijn.
Stap 3
Verhit nu een scheutje olie in een pan en voeg de garam masala, paneer en tomatenpuree toe. Breng dit verder op smaak met peper en zout en bak ongeveer 5 minuten.
Stap 4
Verhit de wraps kort zodat ze iets makkelijker te rollen zijn.
Stap 5
Haal de wortel uit de azijn en begin met het vullen van de wraps met wortel, komkommer, paprika en de paneer.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier