Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 2 plakken bladerdeeg
  • 3 -4 vijgen in partjes gesneden
  • 1 el gehakte walnoten
  • 50 gr geitenkaas of gorgonzola
  • een kneusje honing
  • optioneel: een eidooier of vloeibare boter

Vijgen taartje met geitenkaas of gorgonzola

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden.

Stap 2

Ontdooi de plakjes bladerdeeg en leg deze alvast op de bakplaat met bakpapier. Vouw de randen om en smeer de randjes in met een geklopte eidooier of wat vloeibare boter. Verdeel geitenkaas of gorgonzola over de bodem van het vijgen taartje.

Stap 3

Voeg hier de gesneden vijgen en gehakte walnoten aan toe. Verdeel een beetje honing over de taartjes naar je eigen smaak. Bak de taartjes nu in ongeveer 15 minuten af.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw