Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 2 plakken bladerdeeg
- 3 -4 vijgen in partjes gesneden
- 1 el gehakte walnoten
- 50 gr geitenkaas of gorgonzola
- een kneusje honing
- optioneel: een eidooier of vloeibare boter
Vijgen taartje met geitenkaas of gorgonzola
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Verwarm de oven op 180 graden.
Stap 2
Ontdooi de plakjes bladerdeeg en leg deze alvast op de bakplaat met bakpapier. Vouw de randen om en smeer de randjes in met een geklopte eidooier of wat vloeibare boter. Verdeel geitenkaas of gorgonzola over de bodem van het vijgen taartje.
Stap 3
Voeg hier de gesneden vijgen en gehakte walnoten aan toe. Verdeel een beetje honing over de taartjes naar je eigen smaak. Bak de taartjes nu in ongeveer 15 minuten af.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier