Sluiten
Ingredienten
3 personen
Ingrediënten
- 250 gr spaghetti
- 1 witte ui
- 2 teentjes knoflook
- 175 gr erwtjes
- 400 gr spinazie à la crème
- 6 zongedroogde tomaat in olie
- 70 gr walnoten
- peper en zout
- olie
Vegetarische pasta met spinazie à la crème
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Snipper het uitje en hak de knoflook fijn. Hak de walnoten grof.
Stap 2
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking.
Stap 3
Fruit het uitje aan in een beetje olie en bak het uitje glazig. Voeg vervolgens de knoflook toe en nog 2 minuten bak mee. Voeg vervolgens de spinazie en erwtjes toe en laat op laag vuur ontdooien. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Snijd in de tussentijd stukjes van de zongedroogde tomaat.
Stap 5
Voeg de gekookte spaghetti toe aan het groenten mengsel en meng goed door.
Stap 6
Voeg ook de zongedroogde tomaat toe en maak af met gehakte walnoten.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier