Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

3 personen


Ingrediënten

  • 250 gr spaghetti
  • 1 witte ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 175 gr erwtjes
  • 400 gr spinazie à la crème
  • 6 zongedroogde tomaat in olie
  • 70 gr walnoten
  • peper en zout
  • olie

Vegetarische pasta met spinazie à la crème

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Snipper het uitje en hak de knoflook fijn. Hak de walnoten grof.

Stap 2

Bereid de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking.

Stap 3

Fruit het uitje aan in een beetje olie en bak het uitje glazig. Voeg vervolgens de knoflook toe en nog 2 minuten bak mee. Voeg vervolgens de spinazie en erwtjes toe en laat op laag vuur ontdooien. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 4

Snijd in de tussentijd stukjes van de zongedroogde tomaat.

Stap 5

Voeg de gekookte spaghetti toe aan het groenten mengsel en meng goed door.

Stap 6

Voeg ook de zongedroogde tomaat toe en maak af met gehakte walnoten.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw