Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

6 personen


Ingrediënten

  • 350 gr macaroni
  • ½ komkommer
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 paprika
  • 200 gr mais
  • 1 rode ui

Dressing:

  • 3 el kwark
  • 10 gr dille
  • 1 el mayonaise
  • 2 el witte wijn azijn
  • 1.5 tl mosterd
  • peper en zout

Vegetarische macaroni salade

Bereidingstijd: 25 min

Stap 1

Kook de macaroni volgens de aanwijzigingen van de verpakking, in een beetje zout. Giet vervolgens de pasta af en spoel met koud water, zodat de pasta afkoelt.

Stap 2

Maak de dressing door de kwark met mayonaise en mosterd te mengen. Voeg vervolgens een beetje witte wijn azijn toe en breng op smaak met peper en zout. Hak de dille fijn en voeg aan de dressing toe. Meng goed door.

Stap 3

Schil de bleekselderij en snijd in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snijd ook in kleine blokjes. Snipper het uitje en snijd ook de paprika in kleine blokjes.

Stap 4

Voeg nu de komkommer, bleekselderij, paprika, rode ui en mais bij de pasta. Voeg ook de dressing erbij en meng goed door elkaar.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw