Sluiten
Ingredienten
6 personen
Ingrediënten
- 350 gr macaroni
- ½ komkommer
- 2 stengels bleekselderij
- 1 paprika
- 200 gr mais
- 1 rode ui
Dressing:
- 3 el kwark
- 10 gr dille
- 1 el mayonaise
- 2 el witte wijn azijn
- 1.5 tl mosterd
- peper en zout
Vegetarische macaroni salade
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Kook de macaroni volgens de aanwijzigingen van de verpakking, in een beetje zout. Giet vervolgens de pasta af en spoel met koud water, zodat de pasta afkoelt.
Stap 2
Maak de dressing door de kwark met mayonaise en mosterd te mengen. Voeg vervolgens een beetje witte wijn azijn toe en breng op smaak met peper en zout. Hak de dille fijn en voeg aan de dressing toe. Meng goed door.
Stap 3
Schil de bleekselderij en snijd in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snijd ook in kleine blokjes. Snipper het uitje en snijd ook de paprika in kleine blokjes.
Stap 4
Voeg nu de komkommer, bleekselderij, paprika, rode ui en mais bij de pasta. Voeg ook de dressing erbij en meng goed door elkaar.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier