Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 2 paprika's
- 150 gr bloemkoolrijst
- 200 gr kidneybonen
- 2 tomaten
- 100 gr mais
- peterselie of koriander
Mexicaanse kruidenmix:
- 1 tl kruiden Mexicaans
Vegetarische gevulde paprika's uit de Aerofryer
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Spoel de kidneybonen en mais goed af. Meng dit met de bloemkoolrijst.
Stap 2
Snijd de tomaat in blokjes en voeg dit ook toe samen met de Mexicaanse kruiden.
Stap 3
Hak de peterselie of koriander en meng de helft door de vulling.
Stap 4
Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en vul met de vulling.
Stap 5
Leg deze paprika's in de Aerofryer en bak ongeveer 10-12 minuten op 190 graden.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier