Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 2 paprika's
  • 150 gr   bloemkoolrijst
  • 200 gr kidneybonen
  • 2 tomaten
  • 100 gr mais
  • peterselie of koriander

Mexicaanse kruidenmix:

  • 1 tl kruiden Mexicaans

Vegetarische gevulde paprika's uit de Aerofryer

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Spoel de kidneybonen en mais goed af. Meng dit met de bloemkoolrijst.

Stap 2

Snijd de tomaat in blokjes en voeg dit ook toe samen met de Mexicaanse kruiden.

Stap 3

Hak de peterselie of koriander en meng de helft door de vulling.

Stap 4

Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en vul met de vulling.

Stap 5

Leg deze paprika's in de Aerofryer en bak ongeveer 10-12 minuten op 190 graden.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw