Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 4 Spinach and Red Pepper slices
  • 6 plakjes peperoni
  • 6 sneetjes brood
  • 1  rode biet
  • 1 el  wort in slierten
  • een handje spinazie
  • boter

Gemarineerde portobello: 

  • 1 portobello
  • 1 el olie
  • 1 el balsamico
  • 1 el witte wijn azijn
  • 1 el water
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl honing of agave siroop
  • zout

Benodigdheden:

  • 1 prikker

Vegetarische club sandwich met portobello

Bereidingstijd: 15 min

Stap 1

Meng de ingrediënten van de marinade voor de portobello. Snijd de portobello in dunne plakken en leg deze in de marinade voor 3 uur.

Stap 2

Rooster de boterhammen tot ze lekker krokant zijn.

Stap 3

Snijd de rode biet in dunne plakken.

Stap 4

Smeer een beetje boter op de sneetjes brood. Leg op de onderste snee brood spinazie, rode biet plakjes en de peperoni plakjes. Leg weer een snee brood erop en daarop de gemarineerde portobello, Spinach and Red Pepper slices en reepjes wortel.

Stap 5

Zet vast met een prikker en halveer de club sandwich.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw