Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 4 Spinach and Red Pepper slices
- 6 plakjes peperoni
- 6 sneetjes brood
- 1 rode biet
- 1 el wort in slierten
- een handje spinazie
- boter
Gemarineerde portobello:
- 1 portobello
- 1 el olie
- 1 el balsamico
- 1 el witte wijn azijn
- 1 el water
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl honing of agave siroop
- zout
Benodigdheden:
- 1 prikker
Vegetarische club sandwich met portobello
Bereidingstijd: 15 min
Stap 1
Meng de ingrediënten van de marinade voor de portobello. Snijd de portobello in dunne plakken en leg deze in de marinade voor 3 uur.
Stap 2
Rooster de boterhammen tot ze lekker krokant zijn.
Stap 3
Snijd de rode biet in dunne plakken.
Stap 4
Smeer een beetje boter op de sneetjes brood. Leg op de onderste snee brood spinazie, rode biet plakjes en de peperoni plakjes. Leg weer een snee brood erop en daarop de gemarineerde portobello, Spinach and Red Pepper slices en reepjes wortel.
Stap 5
Zet vast met een prikker en halveer de club sandwich.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier