Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 2 mootjes So Fine SoFish Fillets Salmon Style
- 150 gr zilvervlies rijst
- 300 gr broccoli
- 300 gr spinazie
- 1 el sesam zaadjes
- 1 tl sesam olie
- 150 ml ongeveer teriyaki saus
(Vegan) zalm met rijst, broccoli en spinazie
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden.
Stap 2
Kook de rijst volgens de aanwijzigingen van de verpakking.
Stap 3
Maak de teriyaki saus zelf of gebruik kant-en-klare saus. Verdeel ongeveer 1 eetlepel teriyaki saus over de 1 fillet en herhaal met de tweede. Strooi over beide sesamzaadjes, maar houd een beetje over voor de garnering. Bak de vegan zalm 11 minuten in de oven.
Stap 4
Stoom of kook in de tussentijd de broccoli beetgaar in ongeveer 5 minuten. Wok de spinazie ongeveer 2 minuten in een beetje sesamolie.
Stap 5
Neem twee kommen, verdeel de rijst er in. Verdeel ook de broccoli en spinazie over de borden en serveer per bord 1 SoFish Fillet Salmon Style. Strooi de overgebleven sesamzaadjes over de spinazie en serveer met de overgebleven teriyaki saus.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier