Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 2 mootjes So Fine SoFish Fillets Salmon Style
  • 150 gr zilvervlies rijst
  • 300 gr broccoli
  • 300 gr spinazie
  • 1 el sesam zaadjes
  • 1 tl sesam olie
  • 150 ml ongeveer teriyaki saus

(Vegan) zalm met rijst, broccoli en spinazie

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Verwarm de oven op 200 graden.

Stap 2

Kook de rijst volgens de aanwijzigingen van de verpakking.

Stap 3

Maak de teriyaki saus zelf of gebruik kant-en-klare saus. Verdeel ongeveer 1 eetlepel teriyaki saus over de 1 fillet en herhaal met de tweede. Strooi over beide sesamzaadjes, maar houd een beetje over voor de garnering. Bak de vegan zalm 11 minuten in de oven.

Stap 4

Stoom of kook in de tussentijd de broccoli beetgaar in ongeveer 5 minuten. Wok de spinazie ongeveer 2 minuten in een beetje sesamolie.

Stap 5

Neem twee kommen, verdeel de rijst er in. Verdeel ook de broccoli en spinazie over de borden en serveer per bord 1 SoFish Fillet Salmon Style. Strooi de overgebleven sesamzaadjes over de spinazie en serveer met de overgebleven teriyaki saus.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw