Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 160 gr ote macaroni
  • 100 gr sperziebonen
  • 250 gr broccoli
  • 50 gr panko of paneelmeel
  • 1 tl oregano
  • 1 potje vegan cheese sauce van Willicroft 280 gr
  • peper en zout

Vegan mac & cheese met broccoli

Bereidingstijd: 40 min

Stap 1

Verwarm de oven op 200 graden.

Stap 2

Was de snijbonen en snijd deze in kleinere stukjes. Was ook de broccoli en snijd kleine roosjes hiervan. Snijd ook de steel van de broccoli in stukjes.

Stap 3

Neem een pan met ruim water en breng aan de kook. Voeg de sperziebonen toe en kook ongeveer in 12 minuten gaar. Voeg de laatste 2 minuten de broccoli toe. Giet vervolgens beide groenten af.

Stap 4

Kook in een andere pan de grove macaroni gaar en giet ook af.

Stap 5

Meng in een kommetje de panko met peper, zout en oregano.

Stap 6

Meng de macaroni met groenten en de vegan cheese sauce door elkaar. Voeg dit in een ovenschaal.

Stap 7

Verdeel de gekruide panko over de macaroni en bak nog ongeveer af in ongeveer 10 minuten in de oven, eventueel met de laatste minuten de grill erbij aan. Zorg dat de panko goudbruin is.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw