Sluiten
Ingredienten
1 personen
Ingrediënten
- 40 gr havermout
- 200 ml soja melk
- 0.5 mango
- 1 banaan
- 2 el geraspte kokos
- olijfolie om in te bakken
Tropische Havermout
Bereidingstijd: min
Stap 1
Verwarm de melk in een pannetje.
Stap 2
Wanneer de melk warm is, voeg je de havermout toe en laat je het zachtjes koken. Dit heeft ongeveer 10 minuutjes nodig op middelhoog vuur.
Stap 3
Roer kort door en voeg ongeveer 1,5 eetlepel geraspte kokos aan de havermout toe.
Stap 4
Ondertussen verwarm je een koekenpan en snij je de banaan in plakjes.
Stap 5
Bak de banaan met een paar drupjes olijfolie goudbruin.
Stap 6
Voeg de mango toe aan je havermout en roer goed door zodat de mango ook verwarmt.
Stap 7
Serveer je havermout in een kommetje met de gebakken banaan bovenop en maak het af met de overgebleven kokosrasp.
Stap 8
Smakelijk en een fijne dag vandaag!
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier