Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Pizza met Parmaham

  • 1 tortilla
  • 2 el passata
  • ½ bol mozzarella
  • een handje geraspte kaas
  • 1 el pijnboompitjes
  • verse basilicum
  • ½ tl Italiaanse kruiden

Pizza met salami

  • 1 tortilla
  • 2 el passata
  • 3 plakjes salami
  • een handje geraspte kaas
  • ½ bol mozzarella
  • 2 kleuren paprika (een halve in totaal)
  • ½ rode ui
  • ½ tl Italiaanse kruiden

Pizza vega

  • 1 tortilla
  • 2 el passata
  • een handje geraspte kaas
  • ½ bol mozzarella
  • ½ paprika
  • ½ rode ui
  • verse basilicum
  • ½ tl Italiaanse kruiden

Tortilla pizza in 3 varianten

Bereidingstijd: 30 min

Stap 1

Begin met het op smaak maken van de passata. Voeg wat peper, zout en Italiaanse kruiden toe. Je kunt eventueel ook wat knoflook toevoegen als je dat lekker vindt.

Stap 2

Snij de paprika in reepjes, de rode ui in ringetjes en de mozzarella in dunne plakjes.

Stap 3

Begin nu met een laagje passata, maar hou een klein beetje afstand van de randjes. Voeg wat geraspte kaas toe en nu kun je de tortilla beleggen met ingrediënten naar keuze. De basilicum blaadjes gaan niet mee de oven in.

Stap 4

Wanneer je de tortilla belegd hebt, kan deze voor 10 minuten op 180 tot 200 graden de oven in! Even goed in de gaten houden tussendoor, maar als de salade voldoende gesmolten is en de rand een beetje knapperig is je pizza klaar.

Stap 5

Mocht je het lekker vinden: je kunt de tortilla oprollen zodat je een wrap hebt.

Stap 6

Smakelijk eten!

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw