Sluiten
Ingredienten
2 personen
Pizza met Parmaham
- 1 tortilla
- 2 el passata
- ½ bol mozzarella
- een handje geraspte kaas
- 1 el pijnboompitjes
- verse basilicum
- ½ tl Italiaanse kruiden
Pizza met salami
- 1 tortilla
- 2 el passata
- 3 plakjes salami
- een handje geraspte kaas
- ½ bol mozzarella
- 2 kleuren paprika (een halve in totaal)
- ½ rode ui
- ½ tl Italiaanse kruiden
Pizza vega
- 1 tortilla
- 2 el passata
- een handje geraspte kaas
- ½ bol mozzarella
- ½ paprika
- ½ rode ui
- verse basilicum
- ½ tl Italiaanse kruiden
Tortilla pizza in 3 varianten
Bereidingstijd: 30 min
Stap 1
Begin met het op smaak maken van de passata. Voeg wat peper, zout en Italiaanse kruiden toe. Je kunt eventueel ook wat knoflook toevoegen als je dat lekker vindt.
Stap 2
Snij de paprika in reepjes, de rode ui in ringetjes en de mozzarella in dunne plakjes.
Stap 3
Begin nu met een laagje passata, maar hou een klein beetje afstand van de randjes. Voeg wat geraspte kaas toe en nu kun je de tortilla beleggen met ingrediënten naar keuze. De basilicum blaadjes gaan niet mee de oven in.
Stap 4
Wanneer je de tortilla belegd hebt, kan deze voor 10 minuten op 180 tot 200 graden de oven in! Even goed in de gaten houden tussendoor, maar als de salade voldoende gesmolten is en de rand een beetje knapperig is je pizza klaar.
Stap 5
Mocht je het lekker vinden: je kunt de tortilla oprollen zodat je een wrap hebt.
Stap 6
Smakelijk eten!
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier