Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 3 4 blaadjes spitskool
- 1 blikje tonijn van 60 gram
- 1 avocado
- 1 lente uien
- 2 el yoghurt
- 1 el citroensap
- 35 gr augurk
- peper en zout
Tonijn salade in spitskool wrap
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Zet een pan op met water en breng aan de kook.
Stap 2
Haal voorzichtig 3-4 blaadjes van de spitskool en was deze. Voeg deze blaadjes in de pan met water zodra deze kookt en blancheer de spitskool ongeveer 2-3 minuten, tot deze beetgaar is.
Stap 3
Laat de blaadjes spitskool afkoelen en uitlekken op een theedoek.
Stap 4
Snijd de lente ui in ringen en de augurk in kleine blokjes.
Stap 5
Laat de tonijn uitlekken, prak de avocado fijn en meng vervolgens met de tonijn. Breng dit op smaak met citroensap, peper en zout en de yoghurt. Voeg hierbij ook de lente ui en augurk en meng.
Stap 6
Neem nu een blaadje geblancheerde spitskool en leg hier een derde of vierde (afhankelijk van de grootte van de spitskool) van de tonijn op en rol tot je een burrito hebt. Herhaal dit met de overige ingrediënten.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier