Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 2 trostomaten
  • 1 coeur de boeuf tomaat of vleestomaat
  • 150 gr cherrytomaten
  • 1 bol burrata
  • 25 gr rucola
  • 5 gr basilicum
  • 1 el pijnboom pitten
  • 2 el balsamico crème 
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Tomaten carpaccio met burrata

Bereidingstijd: 15 min

Stap 1

Snijd de trostomaten en coeur de boeuf tomaat of vleestomaat in dunne plakjes en halveer de cherrytomaten. 

Stap 2

Rooster de pijnboom pitjes goudbruin.

Stap 3

Verdeel de rucola over twee bordjes en leg hier de plakjes tomaat op. Verdeel de gehalveerde cherry tomaatjes er ook over. 

Stap 4

Pluk wat basilicum blaadjes en verdeel samen met de pijnboom pitjes over de tomaten. Maak de salade af met basilicum crème, olijfolie, peper en zout. Leg een halve bol burrata op elk bordje tomaten carpaccio.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw