Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 2 trostomaten
- 1 coeur de boeuf tomaat of vleestomaat
- 150 gr cherrytomaten
- 1 bol burrata
- 25 gr rucola
- 5 gr basilicum
- 1 el pijnboom pitten
- 2 el balsamico crème
- 2 el olijfolie
- peper en zout
Tomaten carpaccio met burrata
Bereidingstijd: 15 min
Stap 1
Snijd de trostomaten en coeur de boeuf tomaat of vleestomaat in dunne plakjes en halveer de cherrytomaten.
Stap 2
Rooster de pijnboom pitjes goudbruin.
Stap 3
Verdeel de rucola over twee bordjes en leg hier de plakjes tomaat op. Verdeel de gehalveerde cherry tomaatjes er ook over.
Stap 4
Pluk wat basilicum blaadjes en verdeel samen met de pijnboom pitjes over de tomaten. Maak de salade af met basilicum crème, olijfolie, peper en zout. Leg een halve bol burrata op elk bordje tomaten carpaccio.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier