Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 2 kleine sneetjes brood
  • 75 gr spinazie
  • 6 asperges
  • 4 eieren
  • 4 radijsjes
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • peper en zout
  • boter om in te bakken

Toast met spinazie, spiegelei en asperge

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Schil de asperges en snijd elke asperge in 4 tot 5 delen. Kook de asperges gaar in 8-10 minuten. 

Stap 2

Rooster het brood in de pan. Besmeer het brood aan beide kanten met een beetje boter en bak het brood knapperig in de pan. Het is ook mogelijk om het brood in de oven of het broodrooster te roosteren.

Stap 3

Snijd de radijsjes in plakjes. Roerbak de spinazie in een pannetje tot dit geslonken is. Breng op smaak met peper en zout. Bak tegelijkertijd in een andere pan de spiegeleieren. Maak de eieren af met peper en zout.

Stap 4

Beleg het brood met de spinazie, asperges en spiegeleieren. Maak af met radijs en Parmezaanse kaas. 

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw