Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 2 kleine sneetjes brood
- 75 gr spinazie
- 6 asperges
- 4 eieren
- 4 radijsjes
- 2 el Parmezaanse kaas
- peper en zout
- boter om in te bakken
Toast met spinazie, spiegelei en asperge
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Schil de asperges en snijd elke asperge in 4 tot 5 delen. Kook de asperges gaar in 8-10 minuten.
Stap 2
Rooster het brood in de pan. Besmeer het brood aan beide kanten met een beetje boter en bak het brood knapperig in de pan. Het is ook mogelijk om het brood in de oven of het broodrooster te roosteren.
Stap 3
Snijd de radijsjes in plakjes. Roerbak de spinazie in een pannetje tot dit geslonken is. Breng op smaak met peper en zout. Bak tegelijkertijd in een andere pan de spiegeleieren. Maak de eieren af met peper en zout.
Stap 4
Beleg het brood met de spinazie, asperges en spiegeleieren. Maak af met radijs en Parmezaanse kaas.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier