Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 100 gr teffmeel
- 175 ml amandelmelk
- 0.5 el bakpoeder (glutenvrij)
- 1 tl vanille extract
- 1 ei
- snufje zout
- kokosolie
- frambozen
- optioneel een schepje suiker
Teff pannenkoeken
Bereidingstijd: 10 min
Stap 1
Meng de volgende ingrediënten in een kom door elkaar: teff, amandelmelk, bakpoeder, vanille, ei en zout. Zorg dat je een glad beslag krijgt, je kunt hiervoor een garde gebruiken.
Stap 2
Bak de pannenkoekjes in een beetje kokosolie.
Stap 3
Ik gebruik diepvriesframbozen voor de coulis. Deze heb ik ruim van te voren laten ontdooien. Ik neem een fijne zeef en zeef de frambozen hierdoor. Wil je geen pitjes in je coulis? Blijf dan goed doorzeven! Ik heb toch een deel van de pitjes toegevoegd, omdat ik dit wel lekker vind. Indien nodig, kun je de frambozencoulis op smaak brengen met wat suiker.
Stap 4
Smakelijk! Oké, nog één foto, omdat ze er heerlijk uitzien!
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier