Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 100 gr teffmeel
  • 175 ml amandelmelk
  • 0.5 el bakpoeder (glutenvrij)
  • 1 tl vanille extract
  • 1 ei
  • snufje zout
  • kokosolie
  • frambozen
  • optioneel een schepje suiker

Teff pannenkoeken

Bereidingstijd: 10 min

Stap 1

Meng de volgende ingrediënten in een kom door elkaar: teff, amandelmelk, bakpoeder, vanille, ei en zout. Zorg dat je een glad beslag krijgt, je kunt hiervoor een garde gebruiken.

Stap 2

Bak de pannenkoekjes in een beetje kokosolie.

Stap 3

Ik gebruik diepvriesframbozen voor de coulis. Deze heb ik ruim van te voren laten ontdooien. Ik neem een fijne zeef en zeef de frambozen hierdoor. Wil je geen pitjes in je coulis? Blijf dan goed doorzeven! Ik heb toch een deel van de pitjes toegevoegd, omdat ik dit wel lekker vind. Indien nodig, kun je de frambozencoulis op smaak brengen met wat suiker.

Stap 4

Smakelijk! Oké, nog één foto, omdat ze er heerlijk uitzien!

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw