Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 12 stoofpeertjes
- 100 gr amandelspijs
- 100 gr chocolade (puur)
- 50 ml slagroom
Stoofpeertjes nagerecht met chocoladesaus
Bereidingstijd: 10 min
Stap 1
Bereid, indien nodig de stoofpeertjes.
Stap 2
Snijd de stoofpeertjes vanuit de onderkant in en verwijder het klokhuis. Zorg dat het peertje verder heel blijft tot aan het steeltje. Snijd indien nodig een stukje van de onderkant zodat de peertjes rechtop kunnen staan.
Stap 3
Draai 12 balletjes van het amandelspijs en stop tussen elk stoofpeertje een balletje spijs.
Stap 4
Verwarm de chocolade au-bain-marie en voeg de slaroom toe als de chocolade gesmolten is.
Stap 5
Serveer per persoon drie peertjes met amandelspijs en giet een beetje chocoladesaus er overheen.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier