Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

4 personen


Ingrediënten

  • 12 stoofpeertjes
  • 100 gr amandelspijs
  • 100 gr chocolade (puur)
  • 50 ml slagroom

Stoofpeertjes nagerecht met chocoladesaus

Bereidingstijd: 10 min

Stap 1

Bereid, indien nodig de stoofpeertjes.

Stap 2

Snijd de stoofpeertjes vanuit de onderkant in en verwijder het klokhuis. Zorg dat het peertje verder heel blijft tot aan het steeltje. Snijd indien nodig een stukje van de onderkant zodat de peertjes rechtop kunnen staan.

Stap 3

Draai 12 balletjes van het amandelspijs en stop tussen elk stoofpeertje een balletje spijs.

Stap 4

Verwarm de chocolade au-bain-marie en voeg de slaroom toe als de chocolade gesmolten is.

Stap 5

Serveer per persoon drie peertjes met amandelspijs en giet een beetje chocoladesaus er overheen.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw