Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 175 gr soba noodles
- 1 courgette
- 2 wortels
- 125 gr taugé
- 1 el sesamzaadjes
Saus
- 1 sjalot
- 4 cm gember
- 2 tenen knoflook
- 2 el pindakaas
- 2 el sojasaus
- 1 tl honing
- ½ citroen
- peper, chili en zout naar smaak
Romige soba noedels
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Snijd wortel en courgette in reepjes. Heb je een spiralizer? Top! Gaat lekker snel!
Stap 2
Snipper dan het sjalotje, de knoflook en rasp de gember. Fruit dit zachtjes aan. Zet in de tussentijd een pan met gezouten water op voor de soba noodles. Wanneer de uitjes zacht zijn, maak je de saus af door de rest van de ingrediënten samen te voegen. Pas dit zeker een beetje naar eigen smaak aan! Saus de dik? Een beetje water toevoegen!
Stap 3
Kook de soba noedels in een paar minuten gaar.
Stap 4
Roerbak wortel en courgette in een paar minuten beetgaar. Voeg de tauge de laatste minuten erbij.
Stap 5
Serveer de soba noedels met de pindasaus en groenten. Maak af met sesamzaadjes.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier