Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 175 gr soba noodles
  • 1 courgette
  • 2 wortels
  • 125 gr taugé
  • 1 el sesamzaadjes

Saus

  • 1 sjalot
  • 4 cm gember
  • 2 tenen knoflook
  • 2 el pindakaas
  • 2 el sojasaus
  • 1 tl honing
  • ½ citroen
  • peper, chili en zout naar smaak

Romige soba noedels

Bereidingstijd: 25 min

Stap 1

Snijd wortel en courgette in reepjes. Heb je een spiralizer? Top! Gaat lekker snel!

Stap 2

Snipper dan het sjalotje, de knoflook en rasp de gember. Fruit dit zachtjes aan. Zet in de tussentijd een pan met gezouten water op voor de soba noodles. Wanneer de uitjes zacht zijn, maak je de saus af door de rest van de ingrediënten samen te voegen. Pas dit zeker een beetje naar eigen smaak aan! Saus de dik? Een beetje water toevoegen!

Stap 3

Kook de soba noedels in een paar minuten gaar. 

Stap 4

Roerbak wortel en courgette in een paar minuten beetgaar. Voeg de tauge de laatste minuten erbij.

Stap 5

Serveer de soba noedels met de pindasaus en groenten. Maak af met sesamzaadjes.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw