Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 200 gr bimi
- 125 gr taugé
- 150 gr mini champignons
- 1 el hoisin saus
- 125 gr (zilvervlies) rijst noedels
- 1 pakje BOON ballen chili
- 1 rode peper (of gemixte kleuren)
- 30 gr cashewnootjes
- olie om in te bakken
Rijst noedels met bimi en vega balletjes
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Kook water en giet dit over de rijstnoedels laat 2 minuten staan en giet vervolgens af met koud water. Zet de noedels aan de kant.
Stap 2
Schrob de champignons schoon en snijd ringetjes van de rode peper. Neem een pannetje met een beetje olie en roerbak de bimi en champignons. Voeg een beetje water toe, zodat de groenten gaar worden. Voeg hier ook de rode peper aan toe.
Stap 3
Neem een ander pannetje en bak de vega balletjes in een beetje olie goudbruin.
Stap 4
Voeg vervolgens de hoisin saus bij de groenten en meng goed door. Voeg vervolgens ook hier de rijstnoedels aan toe en meng. Serveer vervolgens met de vega balletjes, rauwe taugé en cashewnootjes.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier