Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 2 el kappertjes
- 75 gr olijven
- 200 gr pasta
- 50 gr rucola
Pesto
- 2 paprika's
- 100 gr cashewnoten
- 1 el citroensap
- 2 tenen knoflook
- 1 el olijfolie
- 1 tl paprika poeder
- 30 gr Parmezaanse kaas
- 70 ml water
- peper en zout naar smaak
Recept: Pasta met geroosterde paprika pesto
Bereidingstijd: 45 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden en grill de paprika's. Meer tips hiervoor lees je in de 'Hoe rooster je paprika's blog'.
Stap 2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking en giet af als deze gaar is.
Stap 3
Pel de schil van de paprika's en voeg deze samen in een keukenmachine met de overige ingrediënten van de pesto. Pulseer de ingrediënten tot een pesto die niet te fijn is, met stukjes van de cashewnoten.
Stap 4
Snijd de olijven in stukjes. Voeg de pesto bij de gekookte pasta en meng goed door. Voeg hierbij ook de kappertjes en olijven. Serveer de pasta met geroosterde paprika pesto met een beetje rucula.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier