Sluiten
Ingredienten
6 personen
Ingrediënten
- 130 gr havermout
- 30 gr lijzaad
- 30 gr kokosvlokken
- 25 gr cacaonibs
- 40 gr amandelen
- 1.5 tl cacaopoeder
- 2 el kokosolie of zonnebloemolie
- 1.5 el honing
Recept: Chocolade granola
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Verwarm de oven op 175 graden.
Stap 2
Breek de amandelen. Voeg alle ingrediënten samen en meng goed. Verdeel dit over een bakplaat met bakpapier en knijp de ingrediënten goed samen.
Stap 3
Bak de granola in ongeveer 15 minuten in de oven en laat afkoelen zodat deze lekker krokant wordt.
Stap 4
Bewaar de granola in een luchtdichte pot. Zo kun je de granola zeker een paar weken bewaren en blijft deze heerlijk krokant.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier