Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 2 kabeljauwfilets
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- 2 tomaten
- 3 el olie
- 150 gr quinoa
- 0.5 tl paprikapoeder
- ½ citroen
- peper en zout
Quinoa met gegrilde groenten en kabeljauw
Bereidingstijd: 30 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden.
Stap 2
Snijd de courgette in plakken, de paprika in stukjes of reepjes en snijd de tomaten ook in grove stukken. Meng twee eetlepels olie met peper en zout en verdeel dit over de groenten. Verdeel de groenten over een bakplaat en rooster de groenten in ongeveer 20 minuten gaar.
Stap 3
Kook de quinoa gaar in ongeveer 8 minuten. Giet vervolgens af en spoel met koud water. Rooster de quinoa in de pan ongeveer 10 minuten in een eetlepel olie tot de quinoa een beetje krokant is. Breng op smaak met paprikapoeder, peper en een snuf zout.
Stap 4
Bak de kabeljauwfilets gaar in een beetje boter in ongeveer 3 minuten per kant.
Stap 5
Serveer de quinoa met gegrilde groenten en kabeljauw. Verdeel het sap van de citroen over het gerecht.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier