Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 2 grote pastinaken
- 2 jazz appels
- 30 gr cashewnoten
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 150 gr paddestoelen
- 5 gr platte peterselie
- 100 gr kikkerwten
- 4 el dukkah
- 700 ml bouillon
- peper en zout
Pastinaaksoep met cashewnoten
Bereidingstijd: 45 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden. Schil de pastinaken en appels en snijd ze in stukjes. Snijd de ui in stukken. De knoflook mag in zijn geheel op de bakplaat samen met de pastinaken, appels , cashewnoten en uien. Rooster ongeveer 35 minuten.
Stap 2
Pureer de soep glad en voeg de kikkererwten toe, zorg dat deze even mee verwarmen. Maak de soep af met de paddestoelen, peterselie en dukkah!
Stap 3
Bak ondertussen de champignons gaar en breng op smaak met peper en zout. Voeg hier ook wat gehakte peterselie aan toe.
Stap 4
Neem een bouillonblokje en los dit op in het water. Haal de groenten uit de oven en voeg bouillon erbij. Kook 5-10 minuten door.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier