Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

4 personen


Ingrediënten

  • 2 grote pastinaken
  • 2 jazz appels
  • 30 gr cashewnoten
  • 2 uien
  • 2 tenen knoflook
  • 150 gr paddestoelen
  • 5 gr platte peterselie
  • 100 gr kikkerwten
  • 4 el dukkah
  • 700 ml bouillon
  • peper en zout

Pastinaaksoep met cashewnoten

Bereidingstijd: 45 min

Stap 1

Verwarm de oven op 200 graden. Schil de pastinaken en appels en snijd ze in stukjes. Snijd de ui in stukken. De knoflook mag in zijn geheel op de bakplaat samen met de pastinaken, appels , cashewnoten en uien. Rooster ongeveer 35 minuten.

Stap 2

Pureer de soep glad en voeg de kikkererwten toe, zorg dat deze even mee verwarmen. Maak de soep af met de paddestoelen, peterselie en dukkah!

Stap 3

Bak ondertussen de champignons gaar en breng op smaak met peper en zout. Voeg hier ook wat gehakte peterselie aan toe.

Stap 4

Neem een bouillonblokje en los dit op in het water. Haal de groenten uit de oven en voeg bouillon erbij. Kook 5-10 minuten door.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw