Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 250 gr ravioli
- 2 nectarines (of perziken)
- 150 gr cherrytomaatjes
- 100 gr zachte geitenkaas
- 150 gr gerookte (vegetarische) kip
- 2 el geroosterde pijnboom pitjes
- 75 gr rucola
- olijfolie
- verse peper en zout
Pasta salade met ravioli, geitenkaas en nectarine
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Snijd partjes van de nectarine. Wil je deze grillen? Doe dit dan als eerst en leg ze daarna op een bordje. Zet een pan met ruim water en een snuf zout op het vuur. Breng dit aan de kook. Neem een bord of een grote schaal en leg er eerst een bedje van rucola in.
Stap 2
Snijd de cherrytomaatjes door de helft of door vieren en verdeel ze over de rucola. Rooster in de tussentijd de pijnboom pitjes in een hete pan. Wees snel en blijf de pan bewegen, want ze verbranden erg snel! Snijd dunne plakjes van de vegetarische kip en verdeel deze ook over de salade.
Stap 3
Kook nu de ravioli, de verse ravioli is binnen een paar minuten gaar. Gebruik je andere? Kijk even goed op de verpakking hoe lang deze gekookt moet worden. Giet de ravioli af wanneer gaar en meng met de salade. Leg ook de nectarine over de schaal en kruimel de geitenkaas er overheen.
Stap 4
Maak de salade af met olijfolie en peper en zout naar smaak.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier