Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 100 gr amandelen (geweekt in warm water)
- 2 teentjes knoflook
- 0.5 citroen
- 150 gr spinazie
- peper en zout
- 40 greleetlepel gr Parmezaanse kaas of 1,5 eetlepel edelgistvlokken
- 2 el olijfolie
- 300 gr paddenstoelenmix
- 400 gr spaghetti
- 250 gr cherrytomaat, gehalveerd
Pasta met spinazie en amandel pesto
Bereidingstijd: 30 min
Stap 1
Laat de amandelen ongeveer 10 minuten wellen in heet water.
Stap 2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking al dente.
Stap 3
Gebruik een keukenmachine (of stamp alles fijn in een vijzel in porties) en voeg hier de amandelen, Parmezaanse kaas, citroensap, knoflook, peper, zout en spinazie aan toe. Hak dit tot een grove pesto.
Stap 4
Bak de paddestoelen kort in een beetje olie en verwarm op het laatst ook de gehalveerde cherrytomaatjes toe.
Stap 5
Giet de pasta af en meng de pesto er doorheen. Serveer met de paddestoelen en cherrytomaatjes.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier