Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

4 personen


Ingrediënten

  • 4 mootjes zalm
  • 350 gr spaghetti (ik gebruik volkoren)
  • 350 gr spinazie
  • 1 bakje roomkaas Paturain cuisine kruiden á 85 gr
  • zout en peper
  • boter om in te bakken

Pasta met roomkaas, spinazie en zalm

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Breng het water aan de kook en voeg zout toe. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de verpakking.

Stap 2

Neem een koekenpan en verhit een beetje boter hierin. Bak in dit pannetje de mootjes zalm. Doe dit op middelhoog vuur voor ongeveer 5 minuten en bak het vervolgens verder op een lagere temperatuur. Bak de zalm rosé.

Stap 3

Giet de pasta af. Verwarm de kruiden roomkaas in een pannetje en voeg hierbij de spinazie. Roer de spinazie door, tot deze geslonken is. Voeg vervolgens de pasta erdoorheen tot deze helemaal bedekt is met de roomkaas.

Stap 4

Serveer de pasta met de gebakken zalm en maak af met een beetje zwarte peper.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw