Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 4 mootjes zalm
- 350 gr spaghetti (ik gebruik volkoren)
- 350 gr spinazie
- 1 bakje roomkaas Paturain cuisine kruiden á 85 gr
- zout en peper
- boter om in te bakken
Pasta met roomkaas, spinazie en zalm
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Breng het water aan de kook en voeg zout toe. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de verpakking.
Stap 2
Neem een koekenpan en verhit een beetje boter hierin. Bak in dit pannetje de mootjes zalm. Doe dit op middelhoog vuur voor ongeveer 5 minuten en bak het vervolgens verder op een lagere temperatuur. Bak de zalm rosé.
Stap 3
Giet de pasta af. Verwarm de kruiden roomkaas in een pannetje en voeg hierbij de spinazie. Roer de spinazie door, tot deze geslonken is. Voeg vervolgens de pasta erdoorheen tot deze helemaal bedekt is met de roomkaas.
Stap 4
Serveer de pasta met de gebakken zalm en maak af met een beetje zwarte peper.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier