Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 200 gr pasta
- 250 gr knolselderij in blokjes (bereidde)
- 100 gr cherrytomaat
- 100 gr -150 garnalen
- 1 el olijfolie
- 1 tl citroensap
- een snuf Italiaanse kruiden
Saus:
- 200 ml room (ik gebruik haver room)
- 1 witte ui
- 7 gr peterselie
- 1 tl bouillon ( of 0,5 tot blokje)
- zwarte peper
Pasta met knolselderij, garnalen en roomsaus
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking.
Stap 2
Marineer de garnalen met olijfolie, citroensap en Italiaanse kruiden.
Stap 3
Snipper het uitje, fruit deze aan en voeg vervolgens het bouillonpoeder samen met zwarte peper en de room toe. Laat even pruttelen en voeg dan ook de peterselie toe.
Stap 4
Snijd kwartjes van de cherrytomaatjes en voeg deze bij de saus. Voeg hierbij de knolselderij, gekookte pasta en de garnalen met marinade. Meng goed en serveer de pasta.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier