Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 200 gr pasta
  • 250 gr knolselderij in blokjes (bereidde)
  • 100 gr cherrytomaat
  • 100 gr -150 garnalen
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • een snuf Italiaanse kruiden

Saus:

  • 200 ml room (ik gebruik haver room)
  • 1 witte ui
  • 7 gr peterselie
  • 1 tl bouillon ( of 0,5 tot blokje)
  • zwarte peper

Pasta met knolselderij, garnalen en roomsaus

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking.

Stap 2

Marineer de garnalen met olijfolie, citroensap en Italiaanse kruiden.

Stap 3

Snipper het uitje, fruit deze aan en voeg vervolgens het bouillonpoeder samen met zwarte peper en de room toe. Laat even pruttelen en voeg dan ook de peterselie toe.

Stap 4

Snijd kwartjes van de cherrytomaatjes en voeg deze bij de saus. Voeg hierbij de knolselderij, gekookte pasta en de garnalen met marinade. Meng goed en serveer de pasta.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw