Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 50 gr Hollandse garnalen
- 160 gr pasta (linguine)
- 200 ml room
- 150 gr erwten
- 1 el venk knol
- 7 gr dragon
- 2 el citroensap
- peper en zout
Pasta met Hollandse garnalen en venkel
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking.
Stap 2
Snijd de venkel in reepjes en bak dit in een beetje boter.
Stap 3
Hak de dragon fijn.
Stap 4
Als de venkel gaar is, voeg dan room, citroensap en dragon toe. Laat een paar minuten pruttelen en voeg vervolgens ook de erwten toe. Laat nog een paar minuten op laag vuur aan staan en breng op smaak met peper en zout.
Stap 5
Meng de venkel-room saus met de pasta en serveer vervolgens met de Hollandse garnalen.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier