Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 50 gr Hollandse garnalen
  • 160 gr pasta (linguine)
  • 200 ml room
  • 150 gr erwten
  • 1 el venk knol
  • 7 gr dragon
  • 2 el citroensap
  • peper en zout

Pasta met Hollandse garnalen en venkel

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Bereid de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking.

Stap 2

Snijd de venkel in reepjes en bak dit in een beetje boter.

Stap 3

Hak de dragon fijn.

Stap 4

Als de venkel gaar is, voeg dan room, citroensap en dragon toe. Laat een paar minuten pruttelen en voeg vervolgens ook de erwten toe. Laat nog een paar minuten op laag vuur aan staan en breng op smaak met peper en zout.

Stap 5

Meng de venkel-room saus met de pasta en serveer vervolgens met de Hollandse garnalen.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw