Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 150 gr pasta
  • 300 gr champignons of paddenstoelen mix
  • 1 witte ui
  • 2 tenen knoflook
  • 200 ml Blue Band 100% plantaardige kookroom
  • ½ bouillonblokje
  • 10 gr peterselie
  • 2 el olijfolie
  • 1 citroen
  • Peper

Pasta met champignon roomsaus

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen van de verpakking.

Stap 2

Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd ook de champignons in plakjes.

Stap 3

Verhit een beetje olie in de pan en fruit het uitje en knoflook aan. Voeg na een paar minuten champignons toe en bak ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur tot de champignons zacht zijn.

Stap 4

Voeg vervolgens 100% plantaardige kookroom, ½ bouillonblokje en peper naar smaak toe.

Stap 5

Hak de peterselie fijn. Voeg de gekookte pasta bij de champignon roomsaus.

Stap 6

Serveer met peterselie en citroensap.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw