Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 150 gr pasta
- 300 gr champignons of paddenstoelen mix
- 1 witte ui
- 2 tenen knoflook
- 200 ml Blue Band 100% plantaardige kookroom
- ½ bouillonblokje
- 10 gr peterselie
- 2 el olijfolie
- 1 citroen
- Peper
Pasta met champignon roomsaus
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen van de verpakking.
Stap 2
Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd ook de champignons in plakjes.
Stap 3
Verhit een beetje olie in de pan en fruit het uitje en knoflook aan. Voeg na een paar minuten champignons toe en bak ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur tot de champignons zacht zijn.
Stap 4
Voeg vervolgens 100% plantaardige kookroom, ½ bouillonblokje en peper naar smaak toe.
Stap 5
Hak de peterselie fijn. Voeg de gekookte pasta bij de champignon roomsaus.
Stap 6
Serveer met peterselie en citroensap.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier