Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 200 gr spaghetti
- 250 gr zalm
- 1 stronk broccoli
- 200 ml room
- 2 tenen knoflook
- 1 ui
- ½ citroen
- 10 gr basilicum
- peper en zout
- olie
Pasta met broccoli en zalm
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de verpakking.
Stap 2
Snipper het uitje. Hak de knoflook grof. Snijd de broccoli in roosjes. Snijd de zalm in blokjes.
Stap 3
Verhit een beetje olie in de pan en fruit het uitje aan. Voeg na een paar minuten ook de knoflook toe en bak nogmaals 2 minuten mee. Voeg vervolgens de room toe. Breng op smaak met peper en zout. Leg de blokjes zalm in de room en gaar deze op laag vuur.
Stap 4
Voeg de laatste 4 minuten van de kooktijd van de spaghetti de broccoli roosjes toe. Giet vervolgens af.
Stap 5
Voeg de spaghetti en broccoli toe aan de roomsaus. Breng op smaak met citroensap. Scheur de basilicum en voeg bij de pasta.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier