Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 200 gr volkoren penne
- 1 aubergine
- 2 tl za'atar
- 4 el magere franse kwark
- 1 citroen
- 3 gr verse peterselie
- 40 gr Parmezaanse kaas
- peper en zout
Pasta met aubergine, za'atar & kwark
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Breng het water aan de kook en kook je de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Snijd de aubergine in kleine blokjes van 1cm bij 1cm. Bak nu de aubergine goed gaar tot ze zacht zijn. Voeg 1 theelepel za'atar en peper en zout over de aubergine.
Stap 3
Meng kwark met het sap van de citroen, de andere theelepel za'atar en een beetje peper en zout. Hak peterselie fijn en voeg toe.
Stap 4
Giet de pasta af en voeg dit samen met de blokjes aubergine. Als laatste meng je de saus er doorheen. Maak de pasta af met lekker veel Parmezaanse kaas en een schijfje citroen.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier