Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 200 gr wortel
- 2 tomaten
- 2 kabeljauw haasjes
- 10 gr verse dille
- 1 el azijn
- 3 el olijfolie
- peper en zout
Parelcouscous met kabeljauw
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Verwarm de oven op 180 graden.
Stap 2
Schil de wortelen en snijd in (halve) plakken. Snijd ook de tomaten in partjes. Voeg beide in een ovenschaal en sprenkel er een beetje olijfolie overheen. Breng op smaak met peper en zout. Rooster de groenten 20 minuten in de oven.
Stap 3
Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen van de verpakking.
Stap 4
Hak de dille fijn. Meng de parelcouscous met de gehakte dille, peper en zout. Voeg hierbij ook 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel azijn.
Stap 5
Bak de kabeljauw in ongeveer 5-6 minuten aan beide kanten gaar.
Stap 6
Meng de groenten door de couscous en serveer de kabeljauw hier bovenop.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier