Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 200 gr wortel
  • 2 tomaten
  • 2 kabeljauw haasjes
  • 10 gr verse dille
  • 1 el azijn
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout

Parelcouscous met kabeljauw

Bereidingstijd: 25 min

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden.

Stap 2

Schil de wortelen en snijd in (halve) plakken. Snijd ook de tomaten in partjes. Voeg beide in een ovenschaal en sprenkel er een beetje olijfolie overheen. Breng op smaak met peper en zout. Rooster de groenten 20 minuten in de oven.

Stap 3

Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen van de verpakking.

Stap 4

Hak de dille fijn. Meng de parelcouscous met de gehakte dille, peper en zout. Voeg hierbij ook 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel azijn.

Stap 5

Bak de kabeljauw in ongeveer 5-6 minuten aan beide kanten gaar.

Stap 6

Meng de groenten door de couscous en serveer de kabeljauw hier bovenop.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw