Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 200 grel gr parel couscous
  • 0.5 tl dille
  • 50 gr geitenkaas
  • 50 gr walnoten
  • 3 takjes rode bessen
  • 1 tl gerookt paprikapoeder
  • 400 gr pompoen blokjes
  • 50 gr rucola
  • een flinke snuf zout
  • olijfolie

Parel couscous met pompoen en geitenkaas

Bereidingstijd: 25 min

Stap 1

Verwarm de oven op 200 graden.

Stap 2

Verdeel de pompoen blokjes over een bakplaat en verdeel hier een beetje olijfolie en het gerookt paprika over. Bak de pompoen blokjes ongeveer 20 minuten in de oven of tot deze gaar zijn.

Stap 3

Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen van de verpakking in bouillon. Giet af zodra de parel couscous gaar is. Voeg vervolgens ongeveer een eetlepel olijfolie en een theelepel dille toe. meng goed.

Stap 4

Hak de walnoten grof.

Stap 5

Verdeel de rucola over de borden. Meng de parel couscous met de pompoen en verdeel dit over de rucola. Strooi ook de rode bessen en gehakte walnoten er over. Verdeel als laatste ook de geitenkaas er overheen.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw