Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 200 grel gr parel couscous
- 0.5 tl dille
- 50 gr geitenkaas
- 50 gr walnoten
- 3 takjes rode bessen
- 1 tl gerookt paprikapoeder
- 400 gr pompoen blokjes
- 50 gr rucola
- een flinke snuf zout
- olijfolie
Parel couscous met pompoen en geitenkaas
Bereidingstijd: 25 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden.
Stap 2
Verdeel de pompoen blokjes over een bakplaat en verdeel hier een beetje olijfolie en het gerookt paprika over. Bak de pompoen blokjes ongeveer 20 minuten in de oven of tot deze gaar zijn.
Stap 3
Kook de parelcouscous volgens de aanwijzingen van de verpakking in bouillon. Giet af zodra de parel couscous gaar is. Voeg vervolgens ongeveer een eetlepel olijfolie en een theelepel dille toe. meng goed.
Stap 4
Hak de walnoten grof.
Stap 5
Verdeel de rucola over de borden. Meng de parel couscous met de pompoen en verdeel dit over de rucola. Strooi ook de rode bessen en gehakte walnoten er over. Verdeel als laatste ook de geitenkaas er overheen.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier