Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

2 personen


Ingrediënten

  • 170 grel gr parel couscous
  • 200 gr sperziebonen
  • 150 gr cherrytomaat
  • 100 gr feta
  • 1 mango
  • 1 citroen
  • 40 gr amandelen
  • 5 gr peterselie
  • 1 bouillonblokje
  • Peper en zout
  • 1 el olijfolie

Parel couscous met mango en feta

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Was de sperziebonen en snijd de uiteinden van de boontjes af.

Stap 2

Zet een pan met water en het bouillonblokje op het vuur. Kook de parelcouscous in ongeveer 10 minuten gaar en voeg de laatste 7 minuten de sperziebonen toe. Giet af en spoel vervolgens af met koud water. Deze salade wordt namelijk koud gegeten.

Stap 3

Halveer in de tussentijd de cherrytomaatjes, hak de peterselie fijn en snijd de mango in blokjes. Hak ook de amandelen grof.

Stap 4

Voeg het sap van de citroen toe aan de parel couscous met sperziebonen en breng op smaak met een olijfolie, peper en zout.

Stap 5

Voeg vervolgens ook de cherrytomaatjes, mango, gehakte peterselie en amandelen toe. Meng goed en brokkel de feta over de maaltijd salade.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw