Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 170 grel gr parel couscous
- 200 gr sperziebonen
- 150 gr cherrytomaat
- 100 gr feta
- 1 mango
- 1 citroen
- 40 gr amandelen
- 5 gr peterselie
- 1 bouillonblokje
- Peper en zout
- 1 el olijfolie
Parel couscous met mango en feta
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Was de sperziebonen en snijd de uiteinden van de boontjes af.
Stap 2
Zet een pan met water en het bouillonblokje op het vuur. Kook de parelcouscous in ongeveer 10 minuten gaar en voeg de laatste 7 minuten de sperziebonen toe. Giet af en spoel vervolgens af met koud water. Deze salade wordt namelijk koud gegeten.
Stap 3
Halveer in de tussentijd de cherrytomaatjes, hak de peterselie fijn en snijd de mango in blokjes. Hak ook de amandelen grof.
Stap 4
Voeg het sap van de citroen toe aan de parel couscous met sperziebonen en breng op smaak met een olijfolie, peper en zout.
Stap 5
Voeg vervolgens ook de cherrytomaatjes, mango, gehakte peterselie en amandelen toe. Meng goed en brokkel de feta over de maaltijd salade.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier