Sluiten
Ingredienten
Beslag:
- 150 gr boekweitmeel
- 150 gr zelfrijzend bakmeel
- 500 ml melk
- 2 eieren
- 1.5 tl suiker
- een snuf zout
- boter om in te bakken
Toppings:
- 1 banaan
- 2 el moerbeien
- 1 el goji bessen
- stroom
Pannenkoeken Taart
Bereidingstijd: min
Stap 1
Meng de ingrediënten voor het beslag tot een gladde massa.
Stap 2
Neem een klontje boter en laat dit smelten in een warme pan. Neem een soeplepel van het beslag en voeg dit in de pan. Wanneer je bubbeltjes ziet in het beslag is het tijd om het beslag om te draaien.
Stap 3
Bak de pannenkoek nu ook aan de andere kant goudbruin. Herhaal deze stappen tot het beslag op is en alle pannenkoeken gebakken zijn.
Stap 4
Maak een stapel van de pannenkoeken en voeg de toppings op de bovenkant.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier