Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

Beslag:

  • 150 gr boekweitmeel
  • 150 gr zelfrijzend bakmeel
  • 500 ml melk
  • 2 eieren
  • 1.5 tl suiker
  • een snuf zout
  • boter om in te bakken

Toppings:

  • 1 banaan
  • 2 el moerbeien
  • 1 el goji bessen
  • stroom

Pannenkoeken Taart

Bereidingstijd: min

Stap 1

Meng de ingrediënten voor het beslag tot een gladde massa.

Stap 2

Neem een klontje boter en laat dit smelten in een warme pan. Neem een soeplepel van het beslag en voeg dit in de pan. Wanneer je bubbeltjes ziet in het beslag is het tijd om het beslag om te draaien.

Stap 3

Bak de pannenkoek nu ook aan de andere kant goudbruin. Herhaal deze stappen tot het beslag op is en alle pannenkoeken gebakken zijn.

Stap 4

Maak een stapel van de pannenkoeken en voeg de toppings op de bovenkant.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw