Pannenkoeken Taart
Pannenkoeken Taart
Beslag:
- 150 gr boekweitmeel
- 150 gr zelfrijzend bakmeel
- 500 ml melk
- 2 eieren
- 1.5 tl suiker
- een snuf zout
- boter om in te bakken
Toppings:
- 1 banaan
- 2 el moerbeien
- 1 el goji bessen
- stroom
Deze pannenkoeken taart is een groot feestje! Want wie wordt hier nu niet blij van?! Of het nu voor een verjaardag is, tijdens de kerstbrunch of gewoon op een zaterdagochtend, een feestje is het altijd met deze pannenkoeken taart. Moeilijk is het zeker niet om deze beauty te maken, maar je moet natuurlijk wel alle pannenkoeken één voor één bakken. Of je speelt vals en koopt kant- en klare ;)
Zelf een heerlijk ontbijt maken
Zelf maakte ik deze taart op een zaterdagochtend, wat al snel middag werd, haha. Dat krijg je als je alles perfect wilt en dan ook nog eens de boel wilt fotograferen. Maar, je bent foodblogger of niet en uiteindelijk geeft het mij het meeste plezier. En mijn vriend is dan weer zeer tevreden wanneer hij de taart mag opeten. Iedereen blij toch?!
Dus; ontbijt, lunch, brunch je kunt alle kanten uit met dit recept!
Bereiding
Stap 1
Meng de ingrediënten voor het beslag tot een gladde massa.
Stap 2
Neem een klontje boter en laat dit smelten in een warme pan. Neem een soeplepel van het beslag en voeg dit in de pan. Wanneer je bubbeltjes ziet in het beslag is het tijd om het beslag om te draaien.
Stap 3
Bak de pannenkoek nu ook aan de andere kant goudbruin. Herhaal deze stappen tot het beslag op is en alle pannenkoeken gebakken zijn.
Stap 4
Maak een stapel van de pannenkoeken en voeg de toppings op de bovenkant.
Feedback?
Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.
Stuur een bericht
Bekijk ook eens deze recepten
Deel dit recept
Social media
Kopieer link