Sluiten
Ingredienten
8 personen
Ingrediënten
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 100 gr pure chocolade
- 1 reep Hands off my chocolate paas chocolade
Benodigdheden:
- Ovenschaal
- Bakpapier
Paas fudge met chocolade
Bereidingstijd: 20 min
Stap 1
Neem een pannetje en voeg hier de gecondenseerde melk in. Zet het vuur half hoog.
Stap 2
Breek de stukjes chocolade in de gecondenseerde melk en laat de chocolade smelten. Blijf goed roeren.
Stap 3
Maak in de tussentijd het bakpapier een klein beetje nat en vorm deze in de ovenschaal.
Stap 4
Zodra de fudge in het pannetje een beetje stroperig wordt, ongeveer na 10-15 minuten kun je de fudge in de ovenschaal met bakpapier toevoegen. Breek de reep paas chocolade in stukjes, zodat je alle ' eitjes' los hebt. Druk de chocolade lichtjes in de fudge
Stap 5
Laat de fudge minimaal 4 uur in de koelkast opstijven, maar het liefst een nachtje. Snijd dan de fudge in blokjes.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier