Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

8 personen


Ingrediënten

  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 100  gr pure chocolade
  • 1 reep Hands off my chocolate paas chocolade

Benodigdheden:

  • Ovenschaal
  • Bakpapier

Paas fudge met chocolade

Bereidingstijd: 20 min

Stap 1

Neem een pannetje en voeg hier de gecondenseerde melk in. Zet het vuur half hoog.

Stap 2

Breek de stukjes chocolade in de gecondenseerde melk en laat de chocolade smelten. Blijf goed roeren.

Stap 3

Maak in de tussentijd het bakpapier een klein beetje nat en vorm deze in de ovenschaal.

Stap 4

Zodra de fudge in het pannetje een beetje stroperig wordt, ongeveer na 10-15 minuten kun je de fudge in de ovenschaal met bakpapier toevoegen. Breek de reep paas chocolade in stukjes, zodat je alle ' eitjes' los hebt. Druk de chocolade lichtjes in de fudge

Stap 5

Laat de fudge minimaal 4 uur in de koelkast opstijven, maar het liefst een nachtje. Snijd dan de fudge in blokjes.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw