Sluiten
Ingredienten
2 personen
Ingrediënten
- 1 verpakking Thaise wokgroente sugarsnaps rode peper van Albert Heijn
- 50 gr cashewnoten
- 1 eleetlepel eetlepel sesamolie
- 1 eleetlepel eetlepel sojasaus
- Zonnebloemolie
- 4 eieren
- 50 ml melk (mag ook plantaardig)
- 5 gr platte peterselie of koriander
- zout
Omelet wrap met Thaise wok groenten
Bereidingstijd: 15 min
Stap 1
Verhit een beetje olie in een pan. Haal de Thaise wokgroente sugarsnaps rode peper van Albert Heijn uit de verpakking en wok deze in ongeveer 5 minuten beetgaar. Voeg vervolgens de cashewnoten, een eetlepel sesamolie en een eetlepel sojasaus toe en wok nog 1 minuut door. Bewaar de Thaise wokgroente in een afgedekte kom, zodat de groenten warm blijven.
Stap 2
Kluts de eieren in een kom. Voeg vervolgens melk en zout naar smaak toe en kluts goed door elkaar.
Stap 3
Verhit een beetje olie in een pan en voeg, zodra de olie warm is, de helft van het eimengsel toe. Zorg ervoor dat het eimengsel over de hele pan verdeeld is. Zet het vuur niet te hoog en bak zo de omelet wrap in ongeveer 5 minuten gaar. Het is niet nodig om dit omelet om te scheppen. Zodra je ziet dat de bovenkant ook gaar is, haal je de omelet wrap uit de pan. Dek af, zodat het warm blijft. Maak vervolgens de tweede omelet wrap op dezelfde manier.
Stap 4
Vul nu de helft van de omelet wrap met de gewokte groenten en sla de andere helft van de omelet over de vulling. Maak zo ook de tweede omelet wrap.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier