Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 125 gr Bastogne koeken
- 200 ml slagroom
- 1 el vanille aroma
- 1.5 el suiker
- 200 gr Monchou
- 125 gr rode bes (75 in de mix)
- Munt ter garnering
No-bake cheesecake met rode bessen
Bereidingstijd: 15 min
Stap 1
Stamp de Bastogne koeken fijn. Gebruik hiervoor een vijzel of leg de koekjes tussen een theedoek en stamp met de achterkant van een glas fijn.
Stap 2
Klop de slagroom met suiker en vanille aroma stijf. Voeg nu in een kom.
Stap 3
Klop nu de Monchou luchtig met 75 gram van de rode bessen tot dit een egale kleur heeft.
Stap 4
Meng de slagroom met het Monchou mengsel tot een gladde cheesecake. Voeg onderin een glaasje een vierde van de gestampte Bastogne koeken en verdeel hier vervolgens een vierde van het cheesecake mengsel over. Zet in de koelkast en laat minimaal 4 uur, maar bij voorkeur een nachtje opstijven.
Stap 5
Maak de cheesecake af met rode bessen en een beetje munt ter garnering.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier