Sluiten
Ingredienten
Ingrediënten
- 125 gr smeerbare geitenkaas
- 6 vijgen
- 50 gr rucola
- 50 gr geroosterde hazelnoten
- 1 grote rode ui
- zwarte peper
- optioneel: een beetje olie
Naanbrood:
- 500 grel gr zelfrijzend bakmeel + extra om het werkblad mee te bestrooien
- 350 ml roer yoghurt
- 2 el olie
- zout
Naanbrood met vijgen en geitenkaas
Bereidingstijd: min
Stap 1
Voeg de ingrediënten van het naanbrood samen en meng goed. Vorm er vervolgens een deeg van en kneed dit ongeveer 5-10 minuten. Verdeel het deeg vervolgens in 5 stukken.
Stap 2
Bestrooi het extra zelfrijzend bakmeel over je werkblad en vorm van de 5 stukken, 5 naanbroden. Doe dit door met je handen platte naanbroden te maken. Het hoeft niet perfect te zijn!
Stap 3
Laat even rusten en snijd ondertussen de rode ui in ringen, de vijgen in partjes en hak de hazelnoten fijn.
Stap 4
Verhit nu een pan, zonder olie. Bak hierin het naanbrood aan beide kanten ongeveer 2-3 minuten op middelhoog vuur. Het brood is dan goudbruin en gaar. Herhaal met de rest van de naanbroden.
Stap 5
Besmeer elk naanbrood met een beetje geitenkaas, verdeel een beetje rode ui er over, een aantal partjes van de vijgen en een beetje rucola. Maak af met gehakte hazelnoot en een beetje zwarte peper!
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier