Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 1 rol hartig taartdeeg (uit de koeling), dit is de grootte van een ronde quiche
- 100 gr spinazie
- 100 gr gerookte zalm
- 4 kleine eieren
- kiemen ter garnering
- boter of olie
Benodigdheden:
- Muffin vorm
Mini quiche met ei en zalm
Bereidingstijd: 40 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden en vet 4 bakjes van de muffin vorm in met olie of boter.
Stap 2
Roerbak de spinazie of ontdooi indien je diepvries spinazie gebruikt, duw al het vocht uit de spinazie en hak fijn.
Stap 3
Snijd het hartig taartdeeg in vieren en verdeel alle vier de plakjes in een ander muffin vormpje.
Stap 4
Voeg nu de spinazie onderin, dan rondom het deeg de plakjes gerookte zalm en breek vervolgens een eitje erin. Herhaal dit met alle 4 de quiches.
Stap 5
Bak de mini quiches in ongeveer 20-25 minuten af tot het deeg gaar is.
Stap 6
Maak de quiches af met een beetje kiemen.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier