Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

6 personen


Ingrediënten

  • 6 vellen hartig taartdeeg (diepvries)
  • 50 gr rode bessen
  • ½ gele paprika
  • 75 gr spinazie
  • 6 eieren
  • peper en zout
  • olie

Mini quiche met ei en rode bes

Bereidingstijd: 30 min

Stap 1

Verwarm de oven op 200 graden en gebruik boven- en onderwarmte. Laat de plakjes hartig taartdeeg ontdooien.

Stap 2

Neem een koekenpan en roerbak de spinazie volledig geslonken is. Voeg in een vergiet en laat uitlekken. Breng een beetje op smaak met peper en zout en knijp al het vocht uit de spinazie.

Stap 3

Snijd de paprika in kleine blokjes en roerbak de blokjes ongeveer 5 minuten in een beetje olie.

Stap 4

Voeg de vellen hartig taartdeeg in de muffin vormpjes. Dit mag een beetje slordig. Prik een aantal gaatjes in de bodem. Voeg eerst spinazie over de bodem van alle mini quiches, dan een aantal blokjes gele paprika en dan een aantal rode bessen. Maak een kuiltje in de ingrediënten en breek 1 ei per quiche in het midden.

Stap 5

Bak de mini quiches in de oven in ongeveer 20 minuten gaar.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw