Sluiten
Ingredienten
6 personen
Ingrediënten
- 6 vellen hartig taartdeeg (diepvries)
- 50 gr rode bessen
- ½ gele paprika
- 75 gr spinazie
- 6 eieren
- peper en zout
- olie


Mini quiche met ei en rode bes
Bereidingstijd: 30 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden en gebruik boven- en onderwarmte. Laat de plakjes hartig taartdeeg ontdooien.
Stap 2
Neem een koekenpan en roerbak de spinazie volledig geslonken is. Voeg in een vergiet en laat uitlekken. Breng een beetje op smaak met peper en zout en knijp al het vocht uit de spinazie.
Stap 3
Snijd de paprika in kleine blokjes en roerbak de blokjes ongeveer 5 minuten in een beetje olie.
Stap 4
Voeg de vellen hartig taartdeeg in de muffin vormpjes. Dit mag een beetje slordig. Prik een aantal gaatjes in de bodem. Voeg eerst spinazie over de bodem van alle mini quiches, dan een aantal blokjes gele paprika en dan een aantal rode bessen. Maak een kuiltje in de ingrediënten en breek 1 ei per quiche in het midden.
Stap 5
Bak de mini quiches in de oven in ongeveer 20 minuten gaar.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier