Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

Ingrediënten

  • 500 gr zelfrijzend bakmeel
  • 400 ml yoghurt
  • 2 el olie
  • snuf zout
  • Bieten pesto
  • Feta kaas
  • Kiemen (zoals alfalfa)
  • extra bakmeel

Mini naanbrood met bieten pesto

Bereidingstijd: min

Stap 1

Meng de ingrediënten voor het deeg: zelfrijzend bakmeel, yoghurt, 2 el olie en zout met een keukenmachine met deeghaken. Heb je dit niet? Gebruik dat een gewone keukenmachine of een mixer. Je zou het deeg zelfs met de hand kunnen kneden.

Stap 2

Maak ongeveer 20 bolletjes van het deeg en strooi wat bakmeel over je werkblad. Maak van deze bolletjes platte mini naan broodjes.

Stap 3

Bak de broodjes nu in een (grill)pan. In principe heb je hier geen olie voor nodig, want dit zit in het deeg. Let goed op of het ook echt niet nodig is, anders kun je een beetje toevoegen. De naan broodjes kunnen ongeveer 2-3 minuten per kant gebakken worden.

Stap 4

Beleg de broodjes met bietenpesto, feta en kiemen.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw