Sluiten
Ingredienten
15 personen
Ingrediënten
- 200 gr dadels
- 2 el kokosolie
- 25 gr kokosrasp
- 25 gr gehakte pistache nootjes
- 55 gr walnoten
- 5 gr cacao poeder
- 1 tl matcha poeder
Matcha Dadel Fudge met pistache
Bereidingstijd: 15 min
Stap 1
Ontpit de dadels en voeg deze aan je keukenmachine toe. Hier mogen ook de walnoten aan toegevoegd worden samen met de geraspte kokos, cacaopoeder en kokos olie. Mix dit een paar minuten tot een stevig deeg.
Stap 2
Neem nu een schaal en voeg hier wat bakpapier aan toe. Zorg dat de repen bakpapier iets langer zijn als de rand van de schaal, dan kun je straks de dadel plak makkelijk eruit krijgen door het bakpapier op te tillen.
Stap 3
Voeg nu het dadel mengsel toe aan de schaal en strijk dit helemaal glad. Dit mag nu een uurtje in de koelkast of een kwartier in de vriezer. Zo wordt de plak wat steviger.
Stap 4
Haal deze uit de koeling, snijd blokjes ervan en strooi de gehakte pistache nootjes en wat matcha poeder er overheen.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier