Sluiten
Ingredienten
4 personen
Ingrediënten
- 2 punt paprika's
- 1 blikje tonijn
- 5 zongedroogde tomaatjes
- 2 el kappertjes
- 2 tenen knoflook
- 1 ui
- 10 cherrytomaatjes
- 75 gr feta kaas
- peper en zout
Makkelijke Maandag: Puntpaprika met tonijn
Bereidingstijd: 30 min
Stap 1
Verwarm de oven op 200 graden.
Stap 2
Halveer de punt paprika's, verwijder de zaadlijsten en leg deze in een ovenschaal. Bak alvast 5-10 minuten in de oven en maak in de tussentijd de vulling.
Stap 3
Hak de knoflook, uitjes en zongedroogde tomaatjes fijn. Voeg aan de groenten ook de tonijn, kappertjes, tomaatjes en overige groenten toe. Meng dit goed door elkaar.
Stap 4
Neem de punt paprika's uit de oven en vul deze met het mengsel. Strooi er wat feta kaas overheen en zet nog eens 10 tot 15 minuten terug in de oven.
Stap 5
Maak eventueel af met wat verse kruiden. Ieder krijgt 1 hele punt paprika, maar je kunt ook wat aardappeltjes erbij serveren.
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier