Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

4 personen


Ingrediënten

  • 2 punt paprika's
  • 1 blikje tonijn
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • 2 el kappertjes
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ui
  • 10 cherrytomaatjes
  • 75 gr feta kaas
  • peper en zout

Makkelijke Maandag: Puntpaprika met tonijn

Bereidingstijd: 30 min

Stap 1

Verwarm de oven op 200 graden.

Stap 2

Halveer de punt paprika's, verwijder de zaadlijsten en leg deze in een ovenschaal. Bak alvast 5-10 minuten in de oven en maak in de tussentijd de vulling.

 

Stap 3

Hak de knoflook, uitjes en zongedroogde tomaatjes fijn. Voeg aan de groenten ook de tonijn, kappertjes, tomaatjes en overige groenten toe. Meng dit goed door elkaar.

Stap 4

Neem de punt paprika's uit de oven en vul deze met het mengsel. Strooi er wat feta kaas overheen en zet nog eens 10 tot 15 minuten terug in de oven.

Stap 5

Maak eventueel af met wat verse kruiden. Ieder krijgt 1 hele punt paprika, maar je kunt ook wat aardappeltjes erbij serveren.

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw