Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Lunch wraps met rode bessen roomkaas

Lunch wraps met rode bessen roomkaas

Bereidingstijd: 20 min.

Porties:


Ingrediënten

  • 4 volkoren wraps
  • 150 gr rode bessen
  • 100 gr roomkaas
  • 30 gr sla melange
  • een kwart komkommer
  • 8 plakjes gerookte kip of 1 avocado
  • 0.5 rode paprika

Keukenhulpjes

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Deze wraps zijn perfect voor een lunch thuis of onderweg. Gevuld met zelfgemaakte rode bessen roomkaas en allerlei groenten. In het recept een variant met kip of vega met avocado.

Lunch wraps met rode bessen roomkaas

Deze wrap at ik zelf ook een aantal keer tijdens de lunch en zijn zeker een favoriet. Essentieel is de rode bessen roomkaas die je onwijs snel gemaakt hebt. Dit geeft ook de mooie roze kleur in het recept. Verder zijn de wraps lekker gevuld met veel groenten, ideaal als je al veel groenten wilt eten tijdens de lunch. In de variant op de foto's zitten plakjes gerookte kip, maar voor mezelf liet ik de kip eruit en voegde ik avocado toe. Zo kun je dus ook snel een vegetarische variant maken van deze wraps.

Back to school recept

Dit recept is ook erg geschikt om in de lunchtrommel van je kids te stoppen. Zo kunnen je kids ook genieten van een gezonde lunch, die toch weer net even wat anders is als de standaard boterham. Ik ben erg benieuwd of jij je kids hier ook mee kunt verassen! 

Sla je favoriete recepten op en gebruik de kookmodus

Wist je al dat je je favoriete recepten kunt opslaan? Je kunt een account aanmaken en hartjes geven aan jouw lievelingsrecepten. Op deze manier kun je recepten makkelijk terugvinden of opslaan, zodat je de recepten tijdens het koken makkelijk terug vinden. 

Dit recept is in stand gekomen door een samenwerking met Berrybrothers.

Bereiding

Stap 1

Houd 1 takje met rode bessen apart. Maak de rode bessen roomkaas door de roomkaas met de rode bessen in de hakmolen toe te voegen tot je een redelijk gladde roomkaas hebt. Er mogen best nog wel wat stukjes van de rode bessen in zitten.

Stap 2

Snijd komkommer en paprika in kleine stukjes. Maak je de variant met avocado? Schil deze en snijd in plakjes.

Stap 3

Neem een wrap en verdeel hier de rode bessen roomkaas over In de variant met gerookte kip leg je twee plakjes gerookte kip op de roomkaas. Liever vega? Leg dan een aantal plakjes avocado op de roomkaas. Verdeel vervolgens sla, komkommer en paprika over het midden van de wrap.

Stap 4

Verdeel nog een paar rode besjes over de salade en rol de wrap op tot een mooie rol. Halveer de wrap en herhaal met alle wraps.

Feedback?

Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.

Stuur een bericht

lunch avocado komkommer sla makkelijk & snel roomkaas wraps rode bessen kids

Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴