Krokante oesterzwammen
Krokante oesterzwammen
Bereidingstijd: 20 min.
-
Porties:
+
Ingrediënten
- 200 gr oesterzwammen
- 1 ei
- 70 gr panko
- 45 gr bloem
- 1 tl gerookt paprikapoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl oregano
- een snuf peper en zout
- een flinke laag zonnebloemolie
Deze krokante oesterzwammen zijn een heerlijk bijgerecht voor bij de avondmaaltijd, op een broodje of gewoon als lekkere snack!
Hoe eet je deze krokante oesterzwammen?
Graag geef ik een aantal opties hoe je deze krokante oesterzwammen in gerechten kunt verwerken:
- Broodje met krokante oesterzwammen
- Rijst met geroosterde bloemkool met knoflook
- Salade met paprika, tomaat, mango met een oliedressing
- Als snack met een pittige ketchup (ketchup + sriracha saus)
Sla je favoriete recepten op
Wist je al dat je je favoriete recepten kunt opslaan? Je kunt een account aanmaken en hartjes geven aan jouw lievelingsrecepten. Op deze manier kun je recepten makkelijk terugvinden of opslaan, zodat je de recepten tijdens het koken makkelijk terug vinden.
Bereiding
Stap 1
Meng in een kom bloem met de kruiden: paprikapoeder, knoflookpoeder, oregano, zout en peper. Voeg in een andere kom panko en breek in nog een andere kom het eitje. Kluts het ei los.
Stap 2
Haal de oesterzwammen eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het panko. Verhit een laag zonnebloemolie in een pan en bak de oesterzwammen goudbruin in ongeveer 3 minuten aan beide kanten.
Feedback?
Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.
Stuur een bericht
Bekijk ook eens deze recepten
Deel dit recept
Social media
Kopieer link