Sluiten
Ingredienten
Ingrediënten
- 1 knolselderij
- 2 handjes rozijnen
- 2 appels
- 2 handjes noten
- 0.5 tot 1 citroen
- 1 tl mosterd
- scheutje een witte wijn azijn
- 1 el citroensap
- 3 el Griekse yoghurt
- 1 el -2 mayonaise
- Peper en zout
Knolselderij salade
Bereidingstijd: min
Stap 1
Laat de rozijnen wellen in warm water.
Stap 2
Schil de knolselderij en snijd deze vervolgens in reepjes. Doe hetzelfde met de appel, maar mocht je de schil lekker vinden, dan laat deze er lekker aan zitten.
Stap 3
Maak de dressing in een kommetje door de volgende ingrediënten goed te mengen: citroensap, mosterd, Griekse yoghurt, witte wijn azijn en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4
Wanneer de rozijnen zacht zijn, voeg je ze toe aan de knolselderij en appel.
Stap 5
Hak de noten en voeg ook toe.
Stap 6
Meng de dressing door de salade en laat minimaal een half uur in de koelkast staan, zodat de smaken goed samen komen.
Stap 7
Smakelijk eten!
Eet smakelijk!
Deel dit recept op social media
Wat vind je van dit gerecht?
Cookie voorkeuren
Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor het verbeteren van onze website aan de hand van feedback en bezoekersgedrag.
Voor het laten functioneren van onze marketing campagnes
Voor het laten functioneren van sociale media campagnes
Ons privacy- en cookiebeleid vind je hier