Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ingredienten

Ingrediënten

  • 1 knolselderij
  • 2  handjes rozijnen
  • 2  appels
  • 2 handjes noten
  • 0.5 tot 1 citroen
  • 1 tl   mosterd
  • scheutje een witte wijn azijn
  • 1 el citroensap
  • 3 el   Griekse yoghurt
  • 1 el -2  mayonaise
  • Peper en zout

Knolselderij salade

Bereidingstijd: min

Stap 1

Laat de rozijnen wellen in warm water.

Stap 2

Schil de knolselderij en snijd deze vervolgens in reepjes. Doe hetzelfde met de appel, maar mocht je de schil lekker vinden, dan laat deze er lekker aan zitten.

Stap 3

Maak de dressing in een kommetje door de volgende ingrediënten goed te mengen: citroensap, mosterd, Griekse yoghurt, witte wijn azijn en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 4

Wanneer de rozijnen zacht zijn, voeg je ze toe aan de knolselderij en appel.

Stap 5

Hak de noten en voeg ook toe.

Stap 6

Meng de dressing door de salade en laat minimaal een half uur in de koelkast staan, zodat de smaken goed samen komen.

Stap 7

Smakelijk eten!

Eet smakelijk!

Deel dit recept op social media

Wat vind je van dit gerecht?

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Begin opnieuw