Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Klassieke wentelteefjes met kaneel

Klassieke wentelteefjes met kaneel

Bereidingstijd: 10 min.

Personen:


Ingrediënten

  • 4 boterhammen
  • 3 eieren
  • een scheutje melk
  • 5 tl lichtbruine basterd suiker
  • kaneel naar smaak
  • boter om in te bakken

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Wentelteefjes zijn het perfecte ontbijt, een recept dat absoluut kidsproof is!

Klassieke wentelteefjes maken

Wentelteefjes kun je op verschillende manieren maken; met wit brood, met suikerbrood, melk, poedersuiker, honing of fruit. Wij houden beide van ouderwetse wentelteefjes zoals we van onze oma's en moeders geleerd hebben.

Perfect voor kinderen

Samen wentelteefjes bakken is natuurlijk het allerleukste. Als je kinderen hebt, betrek ze dan in het kookproces. Laat ze het brood in het ei dippen, kaneel en suiker over de wentelteefjes strooien. Ik weet zeker dat de kids daarna zullen smullen van de wentelteefjes.

Bereiding

Stap 1

Breek de eieren en klop goed los met een scheutje melk.

Stap 2

Week de boterhammen nu goed in de eieren, zodat de boterhammen de eieren opneemt.

Stap 3

Verhit de boter in de pan en bak de wentelteefjes gaar door beide kanten ongeveer 2 minuten te bakken.

Stap 4

Bestrooi de wentelteefjes met lichtbruine basterd suiker en kaneel poeder.

Feedback?

Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.

Stuur een bericht

kaneel ontbijt wentelteefjes basterdsuiker vegetarisch kids

Bekijk ook eens deze recepten

Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen

Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴